SHOKE 473 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Nick:Shenzi Powód rezygnacji: Przechodze na cs go, moj stary steam zostal sprzedany. :Coś od siebie:bd grał w 1.6 ale na ns na naszej serwerowni czasem Jednak nie rezygnuje a admina, bo to było tak że dzisiaj mi steam ukradli i chciałem żeby tamten steam juz nie miał adma , teraz mam new steam i jesli mozna wysle go do -_- Edytowane 23 Listopada 2013 przez Shenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Czyli jednak miałem racje -.- elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ty sobie żartujesz?Sprzedałeś steama' i dopiero teraz informujesz?Co jak co ale od razu informuje że teraz na admina nawet nie startuj. To są jakieś jaja, sprzedałeś Steam'a na którym masz admina i ci to zwisa. Tamten gościu wbije na serwer, zbanuje graczy lub coś zrobi a ty potem będziesz udawal że to nie Twoja wina. Dziecinne zachowanie. Na szczęście (chyba) nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Shenzi ty całkowicie jaja sobie robisz z admine..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi