BartekO_o 0 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam.Mam nietypową prośbe o ub, ponieważ byłem wczoraj u kolegi i chciał zobaczyc jak sie gra klasą Magik, no więc ja wpisałem swój config haslo noi grałem.Wbijam dzis i patrze a on gra na moim koncie więc albo zapomnial zmienic configa albo chciał mnie "wykorzystac" . Niestety zbyt póżno sie zorientowałem i dostałem bana za podszywke miałem "(1)" przed nickiem. Noi własnie wiem ze to jest moja wina i ze co takiego sie nie powinno wydarzyc no ale niestety mói błąd. No wiec mam taką prośbe/pytanko czy dało by sie cos zrobic poniewaz chciałem jeszcze pograc a tym codzie , a jeszcze fakt ze bardzo chciałbym wygrac steama w konkursie zwiększa moją złość...:/ nick: R()Cky I3alboa serwer: cod 45k wycinek z konsoli: noi tu jest problem bo wyłączyłem kompa z modemem noi mi sie ip zmienilo ale pamiętam tyle ze powód to podzszywka a bana dawał M@jki H@rdcor to bylo w godzinach 10:00-10:30:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 WZÓR ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Owszem dałem bana bo wbiłeś z nickiem (1)R()Cky I3alboa... Miałeś taki nick ponieważ??? Ktoś ci grał na nicku (czyli musiał mieć w pisane hasło) A za to też jest ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekO_o 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 w takim razie czekam na decyzje ub/czy nie...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Masz UB, następnym razem radzę uważać bo ub może nie być.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi