ProXy 0 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nick : ProXyLink do SSów : -Wycinek z konsoli(bez IP)* : -Serwer : only dd2/nuke/infernoLink do bana: http://forum.cs-classic.pl/topic/13079-proxy/ Wyjasnienie : 1. Moj nick jest inny niz ten zbanowany. 2.Niegralem na tej serwerowni nigdy wczesniej. 3.Mam steam od jakiegos TYGODNIA. 4.Z jakiej racji niemam dostac UB skoro tamten typek mial NS, ja mam steama i MNIE zbanowano na steam Wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 To jaki masz nick w takim razie ? Jak nie proxy ? wycinek z konsoli daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProXy 0 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 PrOxY - Taki nick jest zbanowany , a ja posiadam nick ProXy chyba jakas roznica jest ? Pozatym poco mialbym wracac na serverownie , na ktorej wczesniej mialem Bana Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Czekamy na wypowiedz H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi