SHOKE 473 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nick :Shenzi Link do SSów :Nie mam ss'ow Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Mam Skutra Na biegi[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' '[AMXBans] =============================================== Serwer :ffa top3Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13768 A więdz ktoś grał na wh czy czymś tam i ma takie samo IP co ja, i teraz ja mam bana przez jakieś gówno,nie wiem,w okolicy mamy wszyscy takiego samego neta bo jest zajebiasze, a więdz ja mam bana przez jakies gowno i ss'w nie mam bo ktoś ma takie samo IP, ja nigdy nie miałem takiego nicku, a zwłaszcza nawet ns'a nie mam. Więdz prosze o UB, a i chwile przed tym robiłem ss'y dla gerbera, wyszedlem na jakis czas a tu nagle ban ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ciesz się, że masz steama. UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi