beng 1 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Przepraszam ze robie kolejny temat ale wcześniejszy zamkneliście. Musze sie niezgodzić z Adminem bo tego Pana "pic" nie znam i nie wiem na jakiej podstawie oskarżasz mnie o uzywanie ts'a bo gracz tak napisal? To o niczym nie świadczy. Prosze o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ten twój kolega spamował mi cały czas na u@, że wrzuciłeś ss-y i czekasz na odbanowanie, więc pewnie to czysty przypadek, że przypadkowi gracze interesują się zbanowanymi osobami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dla tych, którzy nie widzieli http://www.speedyshare.com/Bgvxx/Rozmowa.rar UB NIE DOSTANIESZ, zakaz jest rozmów na ts,vt itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi