K3RocKo 6 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Nick: K3RocKo <Aka> Powód: Nie mam ochoty być już adminem. coś od siebie: będę grywał nadal na serwerze zombie , cały czas może jeszcze kiedyś wystartuje jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 siema @edit No Maniak nawet o tym nie pomyślałem nie zły patent wbijasz sobie 100h dostajesz steama, a później składasz podanie na nowo. Jak dla mnie to wtedy powinien być zakaz składania podań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 a nie rezygnujesz czasami bo "Stima" admin otrzyma po przegraniu 150h, a tobie się nie chce tyle siedzieć i wolisz 100h wbić jako gracz ? //edit Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3RocKo 6 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie , po prostu już nie mam ochoty po prostu kolego a 150h bym spokojnie przegrał. @edit Nie robie tego dla steam, w żadnym wypadku ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi