Samis1337 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam. Gram od paru tygodni u was na serwerze Classic only de_dust/inferno/nuke... I mam propozycję:Dodanie nowych piosenek na serwer,lub dodania /radio tzn. różne stacje . Myślę że to nie będzie głupi pomysł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Radio Głupie... Inne lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 hmmm.... radio na ffa? bez sens jedynie nowe rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Up To są tylko propozycję.. Też jestem za dodaniem nowych rs.. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nowe rs, jak najbardziej, bo te już sie zrobiły nudne.Od dawna nie zmieniane. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=LucKY=- 0 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jestem na waszej serverowni od jakichś 10 min, ale w cs nie gram te minuty i wiem ze na ffa zbędne jest radio ze stacjami ale rs jak najbardziej to się przyda + ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rs jak najbardziej, ale w takim klimacie jak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wy chcecie żeby wszystko samo się zrobiło wrzucamy tutaj jakieś nutki i Karol pewnie coś wybierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak jak powiedział Danielek: Wrzucać nutki.. Po uczelni wrzuce ^^ Dziękuje za odpowiedzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Prosze bardzo moją propozycje, wybrać kilka.Ja ich używałem u mnie na serverowni dawno temu, ludziom sie podobały. http://www47.zippyshare.com/v/31961053/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Myślę że Buźka Doda je jak najszybciej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma. 1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Przydałby by sie odswieżyć rs-y na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLAND l E4XJ KROL. 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Przydalo by sie nowe nutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skillQ 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 No zgadza się, przydałyby się jakieś nowe nutki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Niech jeszcze z 10 osób napiszę, żeby przydały się nowe roundsoundy, bo za mało postów co niektórzy mają -.- Zamiast bezsensownie zaśmiecać temat postami to pościągać jakieś nutki z neta, obrobić w programie, zapakować do RAR-a i podesłać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 przydalo by sie wlasnie bo lipnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: GOTOWE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi