Diablox9 505 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam mam takie konto steam na wymiane : Wymienie sie za konto na Metin2 PRIV , byle jaki , pisac PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'$iGn~! 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 nie jest Ci szkoda tego konta? Weź, metin chyba nie jest tyle wart. Zresztą na plusie wyszedłbyś, gdybyś sprzedał konto na allegro - w sensie steam i kupił konto Metin2 ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wiem , ale ja chce sie wymienic na allegro nie bede sprzedawal bo duzo oszustow ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 aLyw0w., Ja mam Dużo konto na Privach jak coś to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na privie metin2? Byle jakie GG lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Nie żeby coś byłem 1 Ale nie mam pewności że ze mną się wymieni Choć jestem nastawiony że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Konto juz sprzedane , wiec zamykam. /cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi