ziomm 164 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Proponuję zmienić trochę klasy: komandos i assassin Komandosowi proponuje dac 1/2 z noża i coś dorzucić np. 2skoki. Assassinowi proponuje zrobić tak jak u magika a mianowicie na broni innej niz noż był widzialny bo w tym momencie bardziej się opłaca grać assassinem niż magikiem. Z góry przepraszam jakby podobny temat już był ale nie mogłem czegoś podobnego znaleźć. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Yy sory lecz Assasin jest gorszy od Magika . I kazdy woli grac magikiem a assasin na bok. Wiec co ty gadasz . Magik jest dobry , a Assasin jeszczy gorszy od magika . Proponuje nic nie zminiac . Klasy są dobre . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 No Kolego assasin powinien byc niewidzialny na broniach bo tak to jest lipna klasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Też jestem za tym aby nic nie zmianiać. Powody: Magik jest o wiele lepszą klasa niż assasin.Komandosowi 1/2? to bez sensu ta klasa by była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Proponuję zmienić trochę klasy: komandos i assassin Komandosowi proponuje dac 1/2 z noża i coś dorzucić np. 2skoki. Assassinowi proponuje zrobić tak jak u magika a mianowicie na broni innej niz noż był widzialny bo w tym momencie bardziej się opłaca grać assassinem niż magikiem. Z góry przepraszam jakby podobny temat już był ale nie mogłem czegoś podobnego znaleźć. Pozdro Do assasina się zgodzę, usunę mu niewidkę na wszystkim i zmniejszę jego widoczność na kosie. To klasa która powinna grać tylko z nożem a nie z innymi ^ ^ Komandos jest dobry, starczy tych klas z jednym skokiem. Komandos to komandos czyli "człowiek" a człowiek nie skacze w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi