Z choinki sie.. 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nick :Evil Zone Link do SSów : Brak [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : onekilleor[AMXBans] Reason : ' sh '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 79.185.205.206 '[AMXBans] ======================================== Serwer : Cod 45k Dostałem takiego o to bana, nie wiem za co i po co, jeszcze nie pod takim nickiem jak grałem. Admin się chyba pogóbił... Prosił bym o rozstrzygnięcie i wypowiedz Admina który mnie zbanował bo nie mam mozliwości wyjaśnienia. SS'y nie były zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czekam aż wypowie się admin banujący. I pokaże nam demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z choinki sie.. 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=1926 Banował rybak. H@ nie musi mieć demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz zostaje zbanowany a temat zamkniety. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi