Jestem Gracz (3) 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dzisiaj przed chwilą około 21:00 dostałem bana za skill oczywiście ale pewien admin Majki coś tam nie muszę mówić pewnie i tak rudy Napisał wstaw ssy itd reszta w wycinku w konsoli ale oczywiście jak na rudych SS nie zrobił bo po co ? Prosze o un ban albo coś [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Jestem Gracz ( 3 ) [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1918861739 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zastosuj się do wzoru. SSy robią się z automatu, nie napisał tak o sobie powodu bana... http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14053 Link do amxbans, masz 24h na wstawienie ssów, jeżeli nie wstawisz, nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jestem Gracz (3) 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 SSów nie ma w całym folderze ps mam waszego cs'a. A ssy z automatu z jakiego kurwa automatu jak was nie stac na 32 sloty to co dopiero na jakiś automat .Szmata ssów nie zrobiła do jest ruda i boi się że przegonie go w level bo mam skill a nie tak jak on co tylko na premkach i perkach umie jechać rudzielec pierdolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Opanuj się. Z automatu czyli, że z pluginu, który robi graczowi screeny,a następnie daje bana. Wystarczy już Twoich wyjaśnień,ja wszystko wiem. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi