Buzek 54 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Idą święta i uważam, że przydało by się graczom umilić nieco grę w te świąteczne dni.Moją propozycją jest dodanie plugin śnieg, to znaczy pada śnieg, zamiast granatów są śnieżki, a zamiast paki choinka.Myślę, że w święta najlepiej by się graczom grało właśnie z takim pluginem.Jak coś to:Śnieżki: http://amxx.pl/topic/4162-sniezne-kule/ Śnieg i deszcz: http://amxx.pl/topic/32484-snieg-i-deszcz/ C4 choinka: http://amxx.pl/topic/4338-christmas-c4/ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo dobry pomysł A admini mogą z czapkami biegać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bardzo dobry pomysł A admini mogą z czapkami biegać ;D Zgadzam sie z tymi czapkami i pomysłem od Ziela, przydało by się coś takiego na święta, akurat teraz nawet zbliżają się mikołajki to też można dodać. Jak najbardziej ZA! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skillQ 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja tez jestem za, a to ze admini mieli by czapki to bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem Za Fajnie by sie gralo jakby snieg padal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem za samym śniegiem i czapkami mikołaja dla wszystkich @edit V dlatego czapki dla wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem Za Takie zmiany umilą grę, ale co do czapek dla admina to nie. Admin jest także graczem po co go wyróżniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Po to, żeby gracze wiedzieli, że jest admin i mieli poczucie bezpieczeństwa na serwerze oraz aby czity liczyły się z banem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma. 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jestem za śniegiem, ale nie wiem czy czapki to taki dobry pomysł przez nie postać jest wyższa i jak się kucnie przy paczce normalnych rozmiarów to wystaje głowa, później się zacznie wyzywanie przez graczy od zer po wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czapki według mnie, tylko dla adminów, jeśli wgl ten plan wprowadzą w życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Można też wgrać to na Cod'a A z czapkami jestem takiego zdania jak @Puma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puma. 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Czapki według mnie, tylko dla adminów, jeśli wgl ten plan wprowadzą w życie. Nie po to jest na serwerze wyłączone pokazywanie nicków adminów żeby teraz tylko oni latali w czapkach. Można po wprowadzeniu VIP-a dać np. wygląd Świętego Mikołaja dla nich czy coś tego typu, zamiast tych czapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tak bez czapek bo będzie widać czapke admina i będą skany leciały że... ^)^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Noo to sam śnieg, śnieżki zamiast granatów i choinka zamiast paki. Dobrze by było również dodać świąteczne rs'y, dzięki nim będzie się czuć ten wspaniały klimat świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zielarz ... , bez rs'ow bo one jak w kolko i w kolko będą leciały to nie którym na psychike siądzie . ale reszte można dodać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Noo i tak narazie nikt z wyższych się nie wypowiedział na ten temat -,-Trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja to bym dal ze nie tylko admini a wszyscy gracze w czapeczkach beda chodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Te czapki są zbędne, jedynie bym proponował strój mikołaja dla adminów lub vipów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jak dla mnie możnaby było dla adminów dać strój mikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dodatki świąteczne zostaną dodane 6 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Można by ale czapki juz lepsze by byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 bez czapek bo one są kijowe, dajmy, jestes na de_nuke, podgladzasz/rozbrajasz pake na gornym bs, przez ta skrzynke widać twój łeb i możesz skanować,a inni pomysla ze to wh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Też prawda... Jak tak piszemy co dodac to mape de_train Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 To nie ten temat ^_^ i nie dodawać bo to bd syf! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jeżeli wam aż tak bardzo przeszkadza akcja z tymi bronami "pod śniegiem" to mogę to usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi