Cobra 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nick : CoBrALink do SSów : http://www58.zippyshare.com/v/29985471/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)* : nie ma bo z nerwów wyłączyłem cs...Serwer : classic inferno/dd2/nukeLink do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ssy zapakowane w .rar, a nie .zip +wycinek +link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 możesz się nie czepiać szczegółów? ssy są? są! więc prosze o UB, jak mam ci dac wycinek jak wylaczylem cs z nerwow? wyczaruje ci? a z tym linkiem do bana to nawet nw o co chodzi, kiedys chyba tego nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jak nie dasz ssów w .rar nie dostaniesz UB. wycinek będziesz miał jak będziesz próbował wejść na serwer to wyskoczy Ci w konsoli.Link do amxbans...szukasz swojego bana,klikasz w niego,kopiujesz link i na forum filozofii wielkiej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 to jest chore jak byś nie mógł wypakować w tym formacie tylko ja musze teraz znowu pakowac i znowu wrzucac na forum... paranoja :/ wgl po co znowu mi te ssy zrobiliscie? ani db nie gralem ani po scianach nie latalem... ban z dupy, widac jakiś "doświadczony" admin dal bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jeżeli admin coś podejrzewa to robi ssy-proste. Jeżeli chcesz ub to zrób tak jak wyżej Ci wyjaśniłem, masz na to 24h czyli do 2140 dnia jutrzejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Cobra zamiast wyżywać się na klawiaturze to byś 10 razy wrzucił cały wzór i przekonwertował na .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Minął czas na wrzucenie ssów (poprawnie) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi