skillQ 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Nick : skill=0 Link do SSów : http://speedy.sh/b36ZM/ssy.rar Wycinek z konsoli(Bez IP) * :[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29034809' Serwer : FFA Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 awp_india0001.bmp To jest inny SS( z innego dnia przed banem) Czekamy na admina banującego. (niech powie ile dał ss bo jest 6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Hmmm... ja jestem adminem banującym i zrobiłem 5 ss'ów dla tego pana Tam nawet takich graczy nie ma co są na SS , jak piszą na Say. to ss z innego serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Niech wyjaśni teraz gracz obecność 6 screnna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dziwne troche, no ale z tego co wiem on clear. Ale niech się wypowie ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Minął czas na wstawienie odpowiednich ssów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi