Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 To chociaz dodac deagl bo tym glock ciezko kogo kolwiek zabic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak możecie zróbcie RS świąteczne (min 10) to wgram i bedzie lepszy klimat do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To poprawicie cos w tym cichym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Moja propozycja do cichego: 1/2 z kosy PPM, 3 skoki 20/255 niewidka na nożu a z bronią widzialny w 255/255 , glock +15 dmg, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Albo 1/2 z kosy PPM, 3 skoki 20/255 niewidka na nożu a z bronią widzialny w 255/255 , deagl , modul odrzutowy.I tak wogule dobre zainteresowanie w temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 tak dajcie mu jeszcze awp 1/1... Pomyslcie troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Blaze ty na tym diable nie wiele wieksza masz widocznosc pograj sobie ta klasa i dopiero sie wypowiadaj .A nie muszisz grac na pelnej spinie zeby wogule kogos zabic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To już jest przesada zostawcie tak jak jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dla mnie grać z nożem to jakby nie grać wogóle... ale widze jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Blaze to jest Cod mod a nie jakies ffa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jin~ a to jest tylko moje zdanie Nie jakiegoś "ogółu" dobra nie spamujmy już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No to ja czekam na odpowiedz czy w koncu cos zrobia z tym cichym czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 pamiętacie cichego z 1/1 ? przeciez wtedy witol, nie wiem czy ktoś go kojarzy jeszcze byl pierwszy w tabeli, kto gra wie o co chodzi. Rybak później pokazał wam ze nawet z 1/2 i lvl chyba 50 cichy nadal może być dobry. do jest postać bardziej strategiczna, nią nie powinniście zabijać po 4/5 zawodników na rundę, ale 1/2 i samemu nigdy nie ginąc, to jest cel tej klasy, moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Celem kazdej klasy jest zabic jak najwieksza liczbe graczy a nie 1-2 a pograj sobie nia i sam zobaczysz z kilometra widac to klase cziezko sie zblizyc do kogos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Fakt faktem mogłes wybrac inna premke a tak to wybrales ta i narzekasz a jest troche tego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wiadomo ze cichym nie zraszujesz i nie bedziesz zbijal kokosow... ale 1 na 1 jest kozak, taki urok tej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 1 na 1 ? No chyba kpisz sobie . Ty na tym diable pewnie masz okolo 70/255 widocznosci a cichy 20/255 tylko ze ty masz m4+15 dmg ktorym strzelasz na odleglosc a ja musze jechac ich z noza i do tego glock ktorym strzelam po 20 ... to jest w koncu premium wiec tez powinna sie wrozniac od zwyklej klasy np.nozownik Nozownik: Deagl , 1/2 z kosy, widocznosc okolo 40/255 (nie pisze) ,2 skoki .Cichy: Glock , 1/2 z kosy . widocznosc 20/255 , 3 skoki.Czym sie roznia te klasy ? 1 skok wiecej mniejsza widocznosc (ktora i tak widac bez znaczenie odleglosc) ,gorsza bron i smoke ktore pisze w opisie ze ma a w rzeczywistosci nie ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie gadaj głupot, że widać tą klasę z kilometra. Jak kozak grał cichym to w ogóle go nie widziałem, gdyby nie cień to fajnie by było na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Można by było trochę ulepszyć tego cichego (odrobinę) Bo tak jak pisal Kyubi prawie niczym się nie różni od nożownika podstawowej klasy. Może autobh dodać tej klasie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak grałem cichym troche i nie trzeba nic w nim zmieniać trzeba tylko grac taktycznie. EDIT: Cichy ma auto BH. Nie ma auto BH ... MA AUTO BH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie ma auto BH ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Klasę cichy zabójca w najbliższym czasie trochę ulepszę z takiego powodu iż straciła ona zainteresowanie wiekszości graczy w celu naprawienia tego zostanie ulepszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 oooooooo rybak żyjesz już myślałem,że coś Ci się stało A co dodasz tej klasie żeby ją ulepszyć ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To pewnie znajac zycie ulepszysz ta klase dopiero jak premium mi sie skonczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ale kyuubi marudzisz to sobie przedluzysz i bedziesz mial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi