SereG 27 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Rybak taki cichy może być z M4A1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 skok jeden usunięty ale ma m4, jeśli będzie za dużo głosu sprzeciwu wymyślimy coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a ma coś z tego M4 ? + jakieś DMG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a ma coś z tego M4 ? + jakieś DMG ? tak:" 30dmg + bezlik ammo:" ... dla mnie to nie porozumienie z tym cichym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Cichego trzeba trochę ulepszyć bo jest za słaby jak na Premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Spokojnie.... Niewidoczny jest tylko na nozu...... Z m4 nie ma zadnego dmg i na m4 jest calkowicie widoczny jak zwykla klasa nie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 gosciu to jak ma jeszcze perk prawidzwy CT to my mamy pograne:)poza tym wystarczy kampici fragi same leca,cichy przesadzony jak dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Perk "Prawdziwy CT" teraz bd mu dodawal to samo teraz a teraz ma jeszcze jeden skok wiecej wiec z tym perkiem po zmianie będzie słabszy o jeden skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 wezcie pod uwage fakt ze klasy nie ma caly serwer, pozatym jeszcze nikt nie zdarzyl nia zagrac bo dopiero to dodalem i juz jest zal ? Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Co to wgl za gra jak tylko latasz z nożem ? Bez sensu całkowicie. Czasami się zdarza, że jest 3-4 cichych naraz , wtedy nie ma gry i gracze wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 a co z moja propozycja?zeby TELEPORTE mogl uzywac TELEPORTARZU po 10 sekundach?wczesniej pisalem(jest wyzej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właśnie takie przydatne rzeczy jak napisał "Tato ..." powinny być robione... Będzie przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ale wy nic nie rozumiecie gratulacje dla ciebie rybak tylko pogorszyles ta klase lepiej bylo dodac 2 skoki a nie dodawac jakies m4 po czym caly plus tej klasy mozna pozegnac . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zmieńcie w klasie Zabijaka ten wybuch bo gracz którzy mają tą klase dropią Wyszkolonego Szpiega i respią się na respie wroga a gdy ktoś go zabije to pół teamu rozwala przez ten wybuch. Wiec jak można to zróbcie to jak z np. rakieciarzem że od 15 sekund może używać rakiet.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Albo 1/2 na wybuch lub coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ale to ma 1/3 na wybuch i natychmiastowe zabicie, ale za każdym razem wybucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie wybucha za kazdym razem tylko wbucha losowo teleportacja to nie granat he 1/1 wiec ograniczenia zadnego nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://amxx.pl/topic/3655-przepros/ <-- dodajcie to zamiast CENZURY... Moim zdaniem było by to lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 kurde!!!bedzie ten teleporter czy nie?chce zebyscie go dali po 10 sekundach ze moze uzywac!!pisze juz 3 raz i nikt sie nie wypowiedzial w tym!!oprocz 2 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To nikt czy 2 osoby? wiec ograniczenia zadnego nie bedzie Tutaj masz chyba jasną odpowiedź ?! Ja proponuje dodać zamiast cenzur, że ma 3 szanse gracz. Jak przeklnie 3 razy to dostaje kicka. Gdy będzie miał dobry perk to nie będzie bluzgał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To nikt czy 2 osoby? Tutaj masz chyba jasną odpowiedź ?! Ja proponuje dodać zamiast cenzur, że ma 3 szanse gracz. Jak przeklnie 3 razy to dostaje kicka. Gdy będzie miał dobry perk to nie będzie bluzgał Sory nie widzialem,chlopie to jest glupie nawet z respa nie wyjdziecie a on juz jest u was,i to jest GLUPIE jak dla mnie ze wy sie na to nie zgadzacie bo wy nie gracie na SERWIE i nie wiecie jak to wnerwia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 to jest glupie nawet z respa nie wyjdziecie a on juz jest u was,i to jest GLUPIE Tato to nie jest głupie tylko to jest zaleta klasy premium. Klasa [Premium] musi miec dobrą zaletę aby była ona warta pieniędzy, które trzeba wydać, żeby ją mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Proponowal bym dodanie expa za podlozenie paki, zrobic reset lvl i zmniejszyc expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 zmniejszyc expa?chlopie dobry jest,no no za podlozenie paki mozna by bylo dostac chociaz 100 expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja proponuję by dodać klasę premium KAPITAN, myślę że każdy wie na czym ta klasa polega i myślę że na pewno klasą zainteresowały by się osoby które po prostu ubóstwiają grać AWP, czyli przykładem jeste ja xD, oto opis :Klasa: Kapitan (Klasa premium)Inteligencja: 0Zdrowie: 15Wytrzymałość: 10Kondycja: 10Bronie: awp, m4, hegrenadeDodatkowy opis: Ma 1/1 z awp i 1/2 ze hegranade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi