sQbany21 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, mam problem, próbuję wejść na serwer i wyskakuje mi, że zostałem zbanowany. Na serwer chciałem wejść po raz pierwszy.Sprawdziłem konsole aby sprawdzić powód, ujrzałem to: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : kaczor [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.128.120.37 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Najlepsze jest to, że gram na platformie steam i nie używam nicku kaczor, używam nicku s_Q<ba>n_y . Mój steam ID: STEAM_0:0:29130758 Także proszę o UB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Najwidoczniej gracz (kaczor) miał takie samo IP jak ty, wiec sprawę UB pozostawię H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dobrze,że masz steama. UB (jakbyś nie miał steama to nie byłoby UB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi