SkalnyPatataj 100 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1. Serwer: Cs-Classic Only DD22. Nick: SkalnyPatataj3. Imię: Maciek4. Wiek: 18 stycznia mam osiemnastkę 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Czas spędzony na forum: 29 dni8. Opisać siebie: miły, pomocny, systematyczny, ogarnięty 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Adminowałem już tutaj, ale musiałem zrobić sobie długą przerwę. Dlaczego chcę tutaj adminować bo chcę pomóc ogarnąć server jak dawniej 10. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; WH- SS AIM- demo i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie pozniej ban do 3 godzin-Nadużywa Kultury na serwerze; upominam a pozniej czesc na 1-3h11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM @@ EDIT do Madzia Pokaż mi punkt we wzorze gdzie są reklamy to bedziesz dobra... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Na nie -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie nie. Dopiero "wróciłeś" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi