SkalnyPatataj 100 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 1. Serwer: Cs-Classic Only DD22. Nick: SkalnyPatataj3. Imię: Maciek4. Wiek: 18 stycznia mam osiemnastkę 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Czas spędzony na forum: 29 dni8. Opisać siebie: miły, pomocny, systematyczny, ogarnięty 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Adminowałem już tutaj, ale musiałem zrobić sobie długą przerwę. Dlaczego chcę tutaj adminować bo chcę pomóc ogarnąć server jak dawniej 10. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; WH- SS AIM- demo i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie pozniej ban do 3 godzin-Nadużywa Kultury na serwerze; upominam a pozniej czesc na 1-3h11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM @@ EDIT do Madzia Pokaż mi punkt we wzorze gdzie są reklamy to bedziesz dobra... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victa Fans Hool's 1 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Na nie -brak reklam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted December 5, 2013 Root Share Posted December 5, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie nie. Dopiero "wróciłeś" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts