Antonio Mateczny 10 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Antonio Mateczny 2.Nick admina: Człowiek Małpa Z Ochrony 3.Admin: Człowiek Małpa Z Ochrony 4.Data i godzina: Każdego razu jak się spotkamy na serwerze 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadków multum, myślę że z połowa graczy którzy są codziennie 6.Opis sytuacji: Ów admin banuje bez powodu. Za pierwszym razem przymknąłem na to oko, bo akurat mi się zgrało wyjście z gry ze zrobieniem sobie przerwy. Tym razem to już przeszło ludzkie pojęcie. Gram nie od dziś - TOP2 samo się nie zrobiło. Często widzę tego admina na serwerze, a ten dopiero dziś mi zrobił ssy i zbanował. Czemu dopiero dziś? Bo dziś mu nie szło. Karałem go jak bota. Wcześniej byliśmy w jednej drużynie to mi flashe rzucał. Taka złośliwość do niczego dobrego nie prowadzi, zwłaszcza że jest to admin.Wnoszę o odebranie temu osobnikowi praw do administrowania na serwerze [ONLY DD2 / INFERNO / NUKE]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Haha, śmiech na sali, H@ ma mu zabrać admina za to, że zrobił Ci ssy ? Nie przeginaj. Jeżeli admin coś podejrzewa ma prawo zrobić ssy i to nie jest powod do skargi nawet w najmniejszym stopniu. Zobacz ile ludzi wstawia ssy i nikt nie płacze,nie pisze skarg za to, że ktoś zrobił im ss. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Piszesz Skargę Bo dostałeś ss Jak by tak miało byc i każdy by pisał skargę bo dostał ss uhuhu Forum by tego nie wytrzymało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja bym mu odebrał admina i dał Tobie i wtedy Ty mógłbyś mu robić ss-y. Tak wiesz po złości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wydaje się to być śmieszne, ale on nie zrobił ssów z podejrzenia o wh, gdyż doskonale wiedział, że nic nie mam. Zrobił ssy złośliwie. Lecz to i tak nie jedna przyczyna skargi na owego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dlaczego uwazasz ze ssy zrobilem bez przyczyny. Moze poprosimy o demko z tamtego dnia, to zobaczymy czy inni admini w takiej sytuacji by ssow nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wgl. co to za skarga chope?Admin ma prawo zrobić ss'y graczowy, którego podejrzewa o dopalacze, Może mnieć on staty 0:50 albo 50:0 i może nic nie mnieć, ale admin ma prawo zrobić te ss'y dla gracza jeśli coś u niego podejrzewa.Może każdemu zrobić ss'y którego gra jest dziwna . Więdz co to jest za skarga?Poprostu wstaw te ss'y i dostaniesz UB jak jest czysto. po co ten temat? Pozdrawiam pana Antoniego za tą skarge K.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Admin ma prawo dać ss'y graczowi. Jeżeli robi to notorycznie to proszę wtedy pokazać demko ze swoim grą i podać JAKIEŚ DOWODY! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi