Antonio Mateczny 10 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1.Twój Nick: Antonio Mateczny 2.Nick admina: Człowiek Małpa Z Ochrony 3.Admin: Człowiek Małpa Z Ochrony 4.Data i godzina: Każdego razu jak się spotkamy na serwerze 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadków multum, myślę że z połowa graczy którzy są codziennie 6.Opis sytuacji: Ów admin banuje bez powodu. Za pierwszym razem przymknąłem na to oko, bo akurat mi się zgrało wyjście z gry ze zrobieniem sobie przerwy. Tym razem to już przeszło ludzkie pojęcie. Gram nie od dziś - TOP2 samo się nie zrobiło. Często widzę tego admina na serwerze, a ten dopiero dziś mi zrobił ssy i zbanował. Czemu dopiero dziś? Bo dziś mu nie szło. Karałem go jak bota. Wcześniej byliśmy w jednej drużynie to mi flashe rzucał. Taka złośliwość do niczego dobrego nie prowadzi, zwłaszcza że jest to admin.Wnoszę o odebranie temu osobnikowi praw do administrowania na serwerze [ONLY DD2 / INFERNO / NUKE]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Haha, śmiech na sali, H@ ma mu zabrać admina za to, że zrobił Ci ssy ? Nie przeginaj. Jeżeli admin coś podejrzewa ma prawo zrobić ssy i to nie jest powod do skargi nawet w najmniejszym stopniu. Zobacz ile ludzi wstawia ssy i nikt nie płacze,nie pisze skarg za to, że ktoś zrobił im ss. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Piszesz Skargę Bo dostałeś ss Jak by tak miało byc i każdy by pisał skargę bo dostał ss uhuhu Forum by tego nie wytrzymało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja bym mu odebrał admina i dał Tobie i wtedy Ty mógłbyś mu robić ss-y. Tak wiesz po złości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wydaje się to być śmieszne, ale on nie zrobił ssów z podejrzenia o wh, gdyż doskonale wiedział, że nic nie mam. Zrobił ssy złośliwie. Lecz to i tak nie jedna przyczyna skargi na owego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dlaczego uwazasz ze ssy zrobilem bez przyczyny. Moze poprosimy o demko z tamtego dnia, to zobaczymy czy inni admini w takiej sytuacji by ssow nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wgl. co to za skarga chope?Admin ma prawo zrobić ss'y graczowy, którego podejrzewa o dopalacze, Może mnieć on staty 0:50 albo 50:0 i może nic nie mnieć, ale admin ma prawo zrobić te ss'y dla gracza jeśli coś u niego podejrzewa.Może każdemu zrobić ss'y którego gra jest dziwna . Więdz co to jest za skarga?Poprostu wstaw te ss'y i dostaniesz UB jak jest czysto. po co ten temat? Pozdrawiam pana Antoniego za tą skarge K.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Admin ma prawo dać ss'y graczowi. Jeżeli robi to notorycznie to proszę wtedy pokazać demko ze swoim grą i podać JAKIEŚ DOWODY! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi