elexio 6 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siemka. Gram od kilku dni, pasuje się w końcu przedstawić. Jestem Arek, pochodzę z odległej krainy gdzie rzeki płyną miodem etc.. za tyloma górami nawet Śnieżka nie była itp itd, a dokładniej mówiąc z Krosna na podkarpaciu. Mam 21 lat, pracuje i uczę się zaocznie. W cs'a gram od dłuższego czasu, z przerwami. Zaczynałem w 2006 roku na platformie ns, po 3 latach zakupiłem steam i końcem grudnia wybiją mi 4 lata stażu. Grałem na ogromnej ilości sieci, w większość gier mmorpg- zawsze pod nickiem Elexio. Zaczynałem u Was na dd2, obecnie bawię się na Cod 101. Zostanę zapewne na dłuższy czas z Wami Pasuje także dodać jakieś swoje zdjęcie, niestety nie jestem fotogeniczny i w moim przekonaniu wychodzę jak debil na zdjęciach, dlatego dodam 1 zdjęcie które uważam że jest jedynym normalnym: Co prawda zdjęcie robione "kilka" lat temu, ale drugiego takiego "ciacha" z lupą szukać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 heeej ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Siemano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 siema... taaaa, zdjęcie pewnie z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elexio 6 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No prawie z wczoraj :tongue: Co prawda, ja uważam że to moje najlepsze zdjęcie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi