ZiołaS 5 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nick: ZiołaSPowód Warna: Ostrzeżenie dane przez мα∂zια ♥ do Spamowanie w ss'y dla admina. ----> ZiolaS, W dziale "PROŚBY O UB"Dał 1 punktów. W dziale "PROŚBY O UB" wypowiada się UB team i H@Reklamy[1 warn = 10 reklam]: ---- Coś od siebie: Tego warna dostałem dawno, ale najwyraźniej musiałem nie doczytać dobrze tego punktu który piszę krótko: 28. W dziale "Prośby o UB" ma prawo pisać tylko osoba z rangą UbTeam wzwyż lub osoba która dała bana. Napisałem raz i dostałem warna za spam, zbanowałem tego gracza, więc miałem prawo napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Piszesz o warnie który dostałeś już dobre dwa/trzy tygodnie temu i który znajduje się w dziale archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No bo nie wiedziałem ze jest coś takiego,nie doczytałem tego. To usuniesz mi tego warna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jak mi powiesz CO TWÓJ POST tam wniósł To że dałeś bana danemu graczowi nie upowaznia cię do tego byś pisał co ma robić dany gracz. Chodzi mi dokładnie o twój tekst z "Zastosuj się do wzoru", ty masz tam tylko napisać coś wtedy gdy posiadasz jakieś demko lub masz jakieś "ale"Dla mnie warn słuszny./ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Napisałem, bo gracz nie dostosował się do wzoru i chciałem, żeby szybciej dostał ub. Poprawił i było wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Widziałem ten post i MOIM zdaniem warn jest słuszny. Nic to nie wniosło do tematu. Jakby gracz nie wstawił tylu ssó ile mu zrobiłeś to mógłbyś się wypowiedzieć. A tak to co mu pomogłeś ? Pisząc prośbę o UB to powinien wiedzieć,że trzeba zastosować się do wzoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dla mnie ten post nic nie wnosi. Osoba sama powinna wiedzieć o tym że trzeba wypełnić wzór a nie pisać tak jak chce ( Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Odpracuj Warna " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi