ed.nObody 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Nick: DoradusDostałem bana od admina Ziele według którego miałem aktywnego jak wczoraj zostało napisane w moim temacie że jestem odbanowany.Proszę o odbanowanie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zastosuj się do wzoru ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed.nObody 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Co ja mam Ci do cholery jeszcze napisać jak nie dostałem screenów tylko dostałem aktywnego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Myślisz,że jesteś inny? Wzór każdego obowiązuje...Edytuj pierwszy post i zastosuj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed.nObody 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ale teraz się tak milutko zapytam Ciebie Danielku co ja mam Ci NAPISAĆ????????????? >>>>>??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz POPRAWNIE TEMAT, STOSUJĄC SIĘ DO WZORU. Inaczej zrobię to samo co z tym Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi