Blazenek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dostałem bana na mapce cs_max , za "miny w przejściu" chociaż te miny były na normalnej przestrzeni na płaskiej powierzchni bez drzwi -.-' kacperklapek killed Blazenio with knife [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Miny w przejsciu' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:667455177' [AMXBans] Your IP: '213.192.91.211' [AMXBans] =============================================== $ sebas3bas $ : Miny w przejsciu ban za to $ sebas3bas $ is joining the Terrorist force (auto) King : miny kurwa Kicked by Console: You are BANNED. http://speedy.sh/sfpJS/wtf.bmp Dostałem już chyba drugi raz bana bez podstawnie -.-' , ten teren w który postawiłem miny nawet nie były miejscem respu ani rzadnego przejscia . + Nie chodzi tu tylko o bana , ale o to że za nic go otrzymałem -.-' . Gram dość długo na tym serwie i nie dam się obrażac przez jakieś admina który jest kpiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Popierwsze , ja wtedy grałem i widzialem gdzie postawiles mine , centralnie w przejsciu . ! Ban sie nalezał . ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 dowody jakieś? O czym ten screen świadczy co ma pokazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jesli admin widział na własne oczy gdzie była postawiona mina to dał bana. Nie masz dowodów że ban był bezpodstawny. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi