Balonidas123 2 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Twój nick: Balonidas Nick podejrzanego: Gracz || CSC P podejrzanego: ---- Data (dzień, gg:mm) zajścia: 12.12.13 r. 8:20-8:30 Twoje demo: http://speedy.sh/qA3R2/GraczCSC.7z Rodzaj czita: aim Czasy podejrzanych akcji: P /Nazwa serwera: FFA Żeby nie spamować. Jak uda mi się załatwić ip wkleić je tu? Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Balonidas123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Bez IP podejrzanego nic nie zrobimy.Jak coś to IP czita chcsz? wpisz w konosle amx_ip albo jak wyszedł to amx_last. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak mam go zbanować nie posiadając IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 tak, masz tu wkleić ip jak zdobędziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ale tego gracza bardzo często widzę na ZM/DR i gra normalnie. Nie wiem co go strzeliło żeby grać na aimie, możliwe że to była podszywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Gracz csc to uniwersalny nick,gdy ściągniemy cs'a z cs-Classic... Nick nic nie mówi. Trzeba mieć IP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas123 2 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Gracz csc to uniwersalny nick,gdy ściągniemy cs'a z cs-Classic... Nick nic nie mówi. Trzeba mieć IP... Pobrałem tego cs i tam ja miałem ten nick ale z jedna "|" kreską. A co do ip ma je ale wydaje mi sie ze on ma zmienne, a po za tym jak dla mnie szkoda go banować. Każdy chyba chodziarz raz na czymś leciał. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: prośba autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi