awupe 13 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nick: awupe Powód rezygnacji: 1. Za równy tydzień wyjeżdżam na święta i nie będzie mnie aż do 07 stycznia, więc nie będę w ogóle grał 2. Minął mi entuzjazm bycia adminem. Nie czuję już takiej chęci adminowania, jak na początku. Chciałbym wrócić do grania, jako zwykły "szary gracz". Coś od siebie: Dzięki wszystkim za wsparcie i tym, którzy mnie hejtowali, bo to jeszcze bardziej mnie napędzało do robienia swojej roboty Nie opuszczam Was, dalej będę grał Pozdrowionka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Szkoda. Ale cóż.. wesoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Szkoda, no cóż narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi