Romet 154 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) [яσмєт]: Cześć.Na początek przedstaw się nam,powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. [Krypton]: Cześć na imię Łukasz, mam 16lat , mieszkam w Siedlcach. [яσмєт]: Co lubisz robić w wolnym czasie? [Krypton]: Hmm... to zależy od sytuacji oglądam telewizje, grywam w kosza, piłkę ręczną i czasami gram w LoL'a. [яσмєт]: Masz może brata/siostre ? [Krypton]: Mam siostrę Magdę, jest na forum moderatorem. [яσмєт]: To jest już dla nas znana . [яσмєт]: Masz jakieś zwierzę ? [Krypton]: Tak 2 psy. [яσмєт]: Jak się wabią ? [Krypton]: Kropka i Psotka [яσмєт]: Masz swój ulubiony film/książke ? [Krypton]: Film Matrix, a książkę Władca Pierścieni Wszytkie częsci [яσмєт]: Trenujesz/uprawiasz jakieś sporty ? [Krypton]: Grywam w Kosza/piłkę ręczną. [яσмєт]: Twój ulubiony sportowiec ? [Krypton]: Nie mam ulubionego sportowca. [яσмєт]: Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ? [Krypton]: reggae i rap [яσмєт]: Posada "Opiekun Servera " jest bardzo odpowiedzialna . Czy dajesz sobie z nią rade ? [Krypton]: Czy daje sobie rade hmm.. niech to ocenią gracze 45K i DR.A posada jest dość odpowiedzialna trzeba liczyć się ze zdaniem każdego gracza. [яσмєт]: Owszem, decyzję trzeba podjąć , wtedy gdy przemyśli się ją 5 razy... Jak się czujesz z posadą "Opiekun Servera" ? [Krypton]: Dobrze, pasuje mi taka posada. [яσмєт]: Co myślisz o osobach które łamia regulami servera/forum ? [Krypton]: Takie osoby , które łamią regulamin będą postępować w życiu tak samo. Ja powiem tak ,ludzie akceptują regulamin na forum nieprzeczytawszy go . Więc po co zakładają te konta . Jak akceptują regulamin niech go przestrzegają . [яσмєт]: Moze teraz pare pytan o Counter-Strike 1.6 ? [Krypton]: Dobrze pytaj. [яσмєт]: Ile grasz juz w cs'a ? [Krypton]: Około 5 lat. [яσмєт]: Zaczołeś gdy ? [Krypton]: Dokładnie nie pamietam, zdaje mi sie zaintalowałem cs gdy dostałem od brata ciotecznego konto steam. [яσмєт]: Jakie masz doswiadczenie w cs'ie ? [Krypton]: Zdaje mi się ze dobre. Troche już gram . [яσмєт]: Ulubiona mapa ? [Krypton]: de_train a mapa zm zm_train_horror [яσмєт]: Z kim najlepiej dogadujesz się na forum/w grze ? [Krypton]: -_- , Sem'im i Rybak'iem [яσмєт]: Pomału, zblizamy się do konca naszego wywiadu. Chcesz moze kogoś pozdrowic ? [Krypton]: Tak ShenziegoSumekleraRometamalciaDaniel.QDaniel.!BlaZeDanielka i pana redaktoraJa również dziękuję za wywiad. [яσмєт]: Dziekuje Ci za poswięcony dla mnie czas . Trzymaj się brachu Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Prawie Wszystko zgapione od caspy może jakieś kreatywniejszy słabo wypadł ten wywiad myślałem że będzie coś lepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak dla mnie zwykły wywiat jak w tvn. ale like leci za poświęcony czas i chęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 wywiat masz racje jak w tvn 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 O, Krypton. Nie pozdrowiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 TheBest prosze nie ośmieszaj się, sam lepszego byś nie zrobił, więc jak masz krytykować to wpierw weź słownik. Like 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mi się podoba. Dzięki za pozdrowienia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 FreshFreshFreshSorry zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zaczołeś gdy ? a nie zacząłeś ? ;> wywiad szału nie robi, dupy nie urywa Pozdro krypton ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wywiad nawet dobrze wypadł, Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ZAMYKAMY PO MIESIĄCU NIEAKTYWNOŚCI ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 dalej zadziwia mnie to, że dajecie redaktorów, ludziom, którzy nie potrafią dobrze pisać -uszanowanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Siusiak dobrym pomysłem byłoby żebyś złożył podanie o redaktora - teraz tak serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 kolega wyżej (nie kobyś) nie za dużo tych przecinków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie wiem czego się niektórzy czepiają. Wywiad jest dobry i wystarczająco długi, tylko trochę rażą niektóre te błędy ortograficzne, ale takto jest spoko. Leci '+' ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 fajny wywiad xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ale plama ^^ "Zaczołeś" nie chcę żeby wyszło to tak, ale interesuje mnie jak oceniłeś swoją skalę pisowni :CCCo to wywiadu, taki ni w te ni w te ;q, szaU nie ma, łba nie urywa ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi