SHOKE 473 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 1. Serwer:BF2+ffa2. Nick:Shenzi 3. Imię:Patryk4. Wiek:155. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie):Yes7. Składka(Tak/Nie):8. Czas spędzony na forum:prawie 11h9. Opisać siebie:Lubie grać w cs'a oczywiście oraz w piłkę nożną, czasami w kosza.Czas wolny spędzam z kumplami.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Jest mało adminów i często nie wchodzą, chcem pomóc im w ogarnięciu serwera.11. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; aim- (demko,ban) wh (ss'y, ban)-Gdy ktoś nadużywa micro;ostrzeżenie x3 potem ban do 30 min-Nadużywa Kultury na serwerze;ostrzeżenie x3 potem ban na 5 min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam /Fajnie Madzia, ale jak już wszedłem na serwer to odrazu aimy biegały... TO co mam z tym zrobić? Jak zgłosze to troche poczekam żeby ktoś go zbanowal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 NIE Nie widuje cię prawie wgl na serwerze. @EDIT Ostatnio nadrobił aktywność, TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 na nie, j/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Shenzi ogarniał na FFA, to i BF2 ogarnie. Gra sporo. Jestem pewny, że jak dostanie admina na BF2, to będzie tam grał często. Poza tym potrzebnie admini tam na potęgę, więc ja na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja jestem na Tak. Jak nie ma admina to tam same czity biegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Także na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi