PanoramiX^^ 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam.. z góry przepraszam za kolejny temat. Chciałbym prosić o UB. Tak jak już przedtem pisałem ssow nie mam. Wiem, ze to głupie ale szukałem ich wszędzie. Zależy mi na tym serwerze i chce jak najszybciej powrócić do gry. Nie rozumiem dlaczego Ciaolin wgl dał mi bana.. od czasu do czasu gdy wyłapie jakis dobry perk to nawet dobrze mi idze a tu od razu ban. Nie jestem jakims je***** gimbusem żeby grac cheatach i nie pozwalać innym normalnie pograć. Ten kto grywał ze mną ten wie.. Wiec jeśli jest taka możliwość to proszę o UB. Jeśli jakiś adm chce to poprzez program TeamViewer możne poszperam po moim komputerze w poszukiwaniu ssow.. możne to coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE MA SSÓW,NIE MA UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi