Zielak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Cześć. Mam problem, ponieważ ktoś za dawnych czasów korzystał z mojego ip przez wifi, teraz jest zabezpieczone i nie ma takiej szansy wiec proszę o ub. Z góry przepraszam ale to nie ja grałem. Myślę, że mnie zrozumiecie. Oczywiście ja nie czituje mogę mieć nawet ssy na wejście. Serwer na którym mam bana to [FFA+BF2] Nick na którym jest ban to BoXer ^^ Jeśli chodzi o IP pisaliście, żeby nie podawać ale na priv mogę napisać jeśli będziecie potrzebowali. Pozdrawiam, Zielak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 WZÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nick : BoXer ^^Link do SSów : Nie mam, ponieważ to nie ja dostałem tego bana.Wycinek z konsoli(bez IP)* : You are banned from this Server! You are permanently banned. Banned Nickname : BoXer ^^ Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 854336006 '.Serwer : [FFA+BF2]Link do bana: Też nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ban jest na Twój sid (steam id) więc miałeś robione ssy, wstaw je,a dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielak 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Danielek, nie mam tych ssów... Mam pewnie jakiś błąd z id... Proszę was odbanujcie mnie... Zależy mi żeby wbić na ten serwer... Jak wbije to możecie mi zrobić ssy i je wstawie i udowodnie, że nie oszukuje... Ten koleś z nickiem BoXer to nie ja ! ;c Pozdrawiam, Zielak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Co Ty gadasz... BAN JEST NA TWÓJ SID UB NIE BĘDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi