PanoramiX^^ 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nick : PanoramiX^^Link do SSów :Niestety brak ss'owWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PanoramiX^^ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] =============================================== Serwer :#5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Za chwilę dostaniesz blokadę na pisanie i bana na forum.Po raz 3 nie potrafisz napisać wszystkiego wedługo wzoru SS daje zawsze, nie ważne jakiego masz cs, no chyba że czitujesz. Nie ma takiego czegoś jak pisanie że czitowałem, ss dostałeś i masz je wstawić. PROSTETO JEST MASZYNA, ONA SIĘ NIE MYLI. Jeżeli admin przyzna że nie zrobił ci ss'ow dostaniesz UB, jeżeli nie to nei dostaniesz. Wina leży po twojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ok:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Sorki, ze wstawilem nowy temat ale na ten nikt nie odpowiada i wgl nie wiem co mam robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Za chwilę dostaniesz blokadę na pisanie i bana na forum. Po raz 3 nie potrafisz napisać wszystkiego wedługo wzoru SS daje zawsze, nie ważne jakiego masz cs, no chyba że czitujesz. Nie ma takiego czegoś jak pisanie że czitowałem, ss dostałeś i masz je wstawić. PROSTE TO JEST MASZYNA, ONA SIĘ NIE MYLI. Jeżeli admin przyzna że nie zrobił ci ss'ow dostaniesz UB, jeżeli nie to nei dostaniesz. Wina leży po twojej stronie Jak Ci nikt nie odpowiada? Na co Ty liczysz,że ktoś za Ciebie wstawi te ssy? Masz czas do dzisiaj, do godziny 24, jak nie wrzucisz ssów BAN zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kuźwa... skad mam wziac te ssy? jakby byly to bym je wstawil. Wczoraj dostałem bana na innej serverowni tak samo za niby wh. Tamte ssy jakos byly, ale jak u was dostałem to ssow na prawde nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanoramiX^^ 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Spytajcie najpierw Ciaolina czy wgl zrobił te ssy. Jakbym miał te ssy to bym wam je przeciez pokazal i jakbym cheatował to nie starał bym sie tyle dni o glupie UB. Jest przeciez wiele innych serverow. Ja jednak chce grac tutaj bo nie cheatowałem . Jesli nie dostane UB to ok Dzieki i narazie. 3majcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 SS na pewno były zrobione. Dość spamu. Zostajesz ukarany warnem. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi