DeNooM 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam Mam mały problem gdy chce wejsc na serwer zombi wyskakuje mi kick musze w konsoli wpisac setinfo_pw <haslo> wpisuje i ciagle mam tego kicka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Upewnij sie,że dobrze hasło wpisujesz. Moze sproboj tak; setinfo_pe "hasło" zamiast < > daj " " i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNooM 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Hasło na 100% dobrze wpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNooM 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kicked:"Write iff you wanna to play in VIP (setinfo_pw " your password")" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 DeNooM to wpisz tak setinfo _pw hasło np. tak setinfo _pw maciek900 i bez i nie bierz te haslo w cudzysłów. A i przepraszm , że sie wypowiedziałem. Pozdrawiam: BuBu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNooM 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Własnie nic to nie daje dalej nic nie moge ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Albo twoje hasło jest błędne, albo źle wpisujesz komende Przykład : setinfo _pw 12345 12345 - hasło poproś o zresetowania hasła i użyj nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeNooM 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ok dzieki wszystkim za pomoc jest juz h@ na gg ;] Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Denom napisz w konsoli np: setinfo "_pw" "super123" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi