Fast Boy 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Chciałem się pożegnać ze wszystkimi graczami Call of Duty Mod 350 lvl ^^ podziękowania za grę kieruje w strone całego serwera włącznie z tymi co mnie nie nawidzili jak grałem ^^ szczególnych podziękowań nie piszę bo by było ich za dużo ^^ nie kończę gry na waszym serwie z powodu rezygnacjii lecz z powodu perma za modele dziękuję jeszcze raz i życzę wszystkim miłej gry na tym serwie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fast Boy 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ewentualnie jak dostanę UB i znowu zacznę grać napewno to zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 czeeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Przywitaj się/Pożegnaj się" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi