grEENN 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 dlaczego nie moge wejsc na serwer cod mod 45 k pisze mi cos takiego kicked: you have no entry to the serwer.moze mi ktos powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Masz kupionego vipa,premke lub rezerwacje Nicku? Jak tak to wpisz w konsoli, przed wejściem na serwer setinfo_pw "hasło" które podawałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Albo masz za duży ping, też tak czasami mam i pisze mi to samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: To oznacza że masz źle wpisane hasło lub w ogóle go nie wpisałeś Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi