Ojdoss 35 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nick : staszek098Link do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'podszywka, do wyjasnienia na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:119643 Serwer : CoD mod 350lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16079Powód: Dostałem bana za granie na nicku staszek098 a grałem u kolegi sam zakładałem hasło na konto gdybym się podszywał to skąd znał bym hasło? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek098 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam was wszystkim gram tu na nicku właśnie staszek098 Pare dni temu wyskoczył mi problem że nie moge wejść na serwer i zakladalem post i się dowiezialem ze ktos sobie zalozyl na ten nick nagle hsło to się wkurwiłem. Zaczołem grać na nicku kolega098 i nabilem 80 lvl i zauwazylem ze gra ktos na moim starym nicku staszek098 to napisalem adminowi zeby go zbanowal bo nie pozwole żeby jakiś debil podszywal się. Dziękuje i prosze go nieodbanowywać po sam powinien grac a nie kraść kogoś konta narka ja ide ne serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wyjaśnione na GG. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi