Kaszuba 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1. Serwer: Only DD2/INF/NUKE 2. Nick: Kaszuba 3. Imię: Arek4. Wiek: 275. Znajomość Amxx(0/10): 8-106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: 3 H8. Opisać siebie: Miły,Sympatyczny człowiek ze mnie.Mam Doświadczenie w Adminowaniu.Potrafie wyłapać czitera po dwóch pierwszych rundach.Posiadałem 4 Własnie serwerownie.Kiedyś grałem zawodowo teraz juz 4fun.Gram w Cs od 2000 roku Także to juz jest 13 lat.Jak juz Wspomniałem teraz gram dla zabawy , ponieważ mam żone i dziecko i oni są najważniejsi oraz Praca. Oczywiście byłem dawniej Adminem na kilkudziesieciu Serwreronniach Cs-Puchatek,cs-Warszawa,Cs-Sowo,Cs-Cabbage,Cs-Soplica:) 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Mam Doświadzenie oraz podoba mi sie Wasza Sieć10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban Pernamentny,ScreenShoty, -Gdy ktoś nadużywa micro; Kick Lub Ban na 5 Min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja na razie na nie, zbyt mało godzin przegranych na serwerze. Popraw aktywność na forum i złóż podanie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Znów Ty ? Ja dalej nie widuje Cie na serwie. 2. Zastanawia mnie to: Oczywiście byłem dawniej Adminem na kilkudziesieciu Serwreronniach Cs-Puchatek,cs-Warszawa,Cs-Sowo,Cs-Cabbage,Cs-Soplica:) Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1. Nie przypominam sobie ciebie na serverze ;o 2. Jakis dowod ze bylas adminem na tych serverowniach co podales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mało cię na serwie widzę, na Nie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Gościa nie widziałem na serwerze xD to co on chce w ogóle? Po co mu ten admin jak on był na tylu serwerach adminem -> niech tam wraca NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nie widziałe ciebie wgl. na serwerze. Wgl. ty grasz? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nie widze cie na serwie wogole Nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 na nie za mało widziany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pograj troche, pokaż się jakoś... żeby można było cię wogóle ocenić.Narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Temat już dawno powinien być zamknięty. Koleś sobie jaja robi. btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi