Pomoc 43 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 WeaponsMod Udostępniam go dopiero teraz, ponieważ marnuje się na dysku a obiecałem. Mod polega na zabijaniu przeciwników i zdobywaniu doświadczenia.Czym większy level tym lepsza bron + 2 HP oraz wytrzymałości za poziom. (101 poziomów)Zaczynamy z Glock18, a kończymy z M4A1,AK47,DEAGLE i wszystkie granaty.Wpisz /menu aby zobaczyć MenuModaWpisz /sklep aby otworzyć sklepDla stałych graczy jest także vip. Ma on 2x większe doświadczenie za zabójstwo podłożenie paki itd.... SaveXP "1" // Czy exp ma sie zapisywac wm_kill "60" // ile expa za killa wm_kill_hs "80" // ile expa za killa hs wm_xp_paka "100" // ile expa za podlozenie i rozbrojenie wm_winner "50" // ile expa za wygrana runde podstawowe amxmodx amxmisc nvault fun strike engine pluginu colorchat weapon opis.txt do folderu cstrike.sma do scripting.amxx do pluginsNależy odblokować plugin restmenu.amxx w plugins.iniI na serwerze zablokować wszystkie bronieWejdź na serwerze w amxmodmenu i ogranicz bronie... Jeżeli ktoś chciałby do innego pluginu dodać dawanie expa w WeaponsModzie to proszę oto stock (Dziękuje benio101) za udostępnienie na swoim blogu) Jak mówiłem przyda mi się w miejscu id -- id gracza(logiczne)ammount -- ilosc stock weaponsmod_give_xp(id, amount){ if(callfunc_begin("Give_Xp", "weaponsmod.amxx")==1){ callfunc_push_int(id); callfunc_push_int(amount); callfunc_end(); } } ChangeLogv1.0 -- Wydanie 10:55 25.01.2013v1.1 -- Skrócenie kodu 13:24 29.01.2013v1.2 -- Skrócenie jeszcze bardziej (^.^)v1.3 -- Poprawa cały czas info że straciłeś lvlv1.4 -- Poprawa zapisu Nvualt (Orgizmo dzięki za info) Załączone plikiopis + include.rar PLUGINY.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi