Balonidas123 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Balonidas3. Imię: Mateusz4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 18,5 h8. Opisać siebie: Mam na imię Mateusz na serwerze spotkacie mnie bardzo często. Miły , sympatyczny gimbus można się ze mną dużo pośmiać 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem na serwerze dość często a akurat ktoś jest zawsze odpalony a admina nie ma.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm , demko lub ss -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie > Ban 5-30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie > Ban 5-30 min11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jestem na Tak -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jasne, że TAK.Gracz ogarnięty, nadaję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Duże tak,aktywny, ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jestem na Tak!!! Ogarniety ;d i czesto widziany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Również na tak, ogarnięty chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na TAK. Zgłasza cziterów na u@ (jak jeszcze miałem flagi ), Nagrywa dema, wrzuca na forum, ogarnia, dobrze gra. Ogólnie widać, że mu zależy. Lepszego kandydata nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jestęęł na Tak xD Moje imię złodzieju hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jestem na tak fajniutki gimb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak jak mówicie, gracz aktywny na serwerze, pomocny. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi