Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Spróbuje drugi raz... 1. Serwer: dd2,inferno,nuke 2. Nick: Danielek3. Imię: Daniel4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 20dni8. Opisać siebie: Miły,sympatyczny,pomocny,sprawiedliwi Myślę,że większość mnie zna9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: gram wieczorami, późnymi wieczorami, kiedy nie ma adminów a cziterów pełno. Chcę pomóc obecnym adminom.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ssy,demko -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, kick,ban 5>30min -Nadużywa Kultury na serwerze; jw + ban max do 3h11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam(nie gram na nim) i non steam na którym gram ~Wiek 16+ + ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) + ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze + (przypominam,że nie dawno reset gt był) ~Kultura + ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu + ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM + ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) + ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera + @edit. Victa tu nie chodzi o to ile wczoraj grałem (akurat wcześniej miałem mniej czasu) ale chce pomagać przede wszystkim w godzinach wieczornych, sam widziałeś wczoraj wieczorem, żadnego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wieczorami? Właśnie wszyscy uciekli z serwera ... "Danielek" masz nick? Kurde, normalnie nie widziałem Cię na serwerze chyba. A widzę, że jesteś już admin, o co cho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 GT mówi samo za siebie....Ty grasz na tym serwerze czy sie tylko pokazujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 GT mówi samo za siebie.... Ty grasz na tym serwerze czy sie tylko pokazujesz? Mam takie samo zdanie. Graj na tym serwerze, a nie tylko się pokazujesz na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wczoraj grał od 22:45 do 24 koxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil:D 2 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jestem na Nie, widziałem cię 2-3 razy na serwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Komentarze Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi