Terro'rek 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Terror [AMXBans] Reason : ' czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 32877160 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Ja chciałbym zapytać co to ma znaczyć, gram gram gram, zmiana mapy wyskakuje taki o to komunikat Czekam na wyjaśnienia PS. po chuj ja steam brałem, żeby teraz z dupy bany dostawać?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja Ci dałem bana, mam zrobione demko. Aktualnie mam z nim jakiś problem, ale jutro będzie wszystko ok to je wrzucę i chyba wątpliwości nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terro'rek 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A mimo wszystko będzie, bo jestem czysty jak łza, więc czekam z niecierpliwością na demko i pośmiejemy się razem A dodam jeszcze że nie przybijecie mi nic, info na ts3 + czat steamowy, doświadczenie i zdrowy rozum pozwalają przemyśleć niektóre sytuacje. A teraz proszę o odbanowanie i do jutra czekam na demko, jak już wspomniałem pośmiejemy się razem Powtórzę jeszcze raz, nie po to inwestowałem w Steam aby dostać bana z dupy, było nagrać demko jak gram na NonSteam'ie, niestety nie zostało to dokonane aczkolwiek admini robili mi ScreenShoty, jestem zwarty i gotowy na kontrole o każdej porze dnia i nocy, a teraz odbanujcie mnie i pozwólcie mi grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 info na ts3 + czat steamowy, doświadczenie i zdrowy rozum pozwalają przemyśleć niektóre sytuacje Dobrze,że powiedziałeś. Teraz to już nie trzeba demka nawet dawać (ale i tak dam, wieczorem jak będę miał czas +wrzucę na AC) Używanie TS3,skype,vt lub innych komunikatorów jest zabronione i nagradzane jest to permem lub brakiem UB. odbanowanie i do jutra czekam na demko, jak już wspomniałem pośmiejemy się razem 'kto się śmieje,ten się śmieje ostatni ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: WYJAŚNIONE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi