DAWiiDEK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nick : DAWiDEKLink do SSów : Admin nie robił SSówWycinek z konsoli(bez IP)* :Serwer : FFA [ONLY] [DD2/INFERNO/NUKE]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16279 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:48080805'[AMXBans] =============================================== Ban bez ssów, nie sprawdzono mnie nawet dokładnie, zagrałem tylko kilka rundek, można sprawdzić SID itd, poświęcić trochę czasu na oglądanie a nie banować będac pewnym, że czituje jak nawet ssów nie dostaje, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Czekam na admina banującego. Może ma demko, które nam coś powie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWiiDEK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Z tego co widzę, to jest link do HLTV z tego serwera http://217458.hltv3.pukawka.pl/ no i tutaj jest napisane, że ostatnie demko zatrzymano o godzinie 10:53 to nie wiem co ile to się aktualizuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Czekamy na demko z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 DAWiDEK jak chcesz UB i pograć na tym serwerze dłużej, to musisz się przyzwyczaić, że ten admin banuje na lewo i prawo bez konkretnej przyczyny... To po prostu upierdliwe dziecko, które jakimś cudem dostało admina i czuje się lepszy od innych przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Na demku nic ciekawego, normalna gra. Widać tylko, że admin gra cały czas, po czym schodzi na specta na ostatnią rundę, gdzie gracz zabija tylko jednego TT, po czym dostaje bana Dziwi jedynie oburzenie jednego gracza w TT, po zbanowaniu Dawidka. Możliwe, że jakieś info czy coś IP trzeba by porównać ewentualnie, ale teraz to już chyba nic się nie zrobi. @Antonio Mateczny, Sam zachowujesz się jak dziecko nie wnosząc nic do tematu i wylewając swą frustrację. Mam wrażenie, że tylko czekałeś na jakiegoś "wątpliwego bana" od Dlaczego?. Ale to tak na marginesie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Możliwe, że tak jest jak mówi awupe. Dostałem kilka zgłoszeń na u@ o tym, aby go sprawdzić, więc zobaczyłem jak zabił przez ścianę i zbanowałem go. Może popełniłem błąd, nie zaprzeczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 KONIEC SPAMU! dlaczego wrzuć tutaj link do demka i podaj czas, na który zwrócić uwagę. Jak wrócę do domu to się tym zajmę. Każdy kolejny post nic nie wnoszący do tematu, będzie karany warnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1312162203-de_nuke-1387227780-1387228680.zip Ostatnia runda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWiiDEK 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 nie miałem żadnego infa, zaprosiłem tam kolegę na serwer a potem widział jak nagle złapałem bana, nie wiedziałem nawet, że on tam coś pisał ale pewnie w mojej obronie ^^ ogólnie recz biorąc podałbym linka do forum gdzie jestem M@ i właśnie na J@ awansuje, mam swój serwer i to nie pierwszy raz, gram ponad 4 lata w cs'a i nie ma tu mowy o żadnym spalaniu, gram dużo mixów i czasem jakiegoś esl'a jak ktoś spina, możecie dawać demko na BL czy AC i mogę was zapewnić, że wyjdę na tym czysto Prosze już tylko o odpowiedź końcową czy będzie UB czy nie, jak postanowicie, że UB nie będzie to proszę o zgłoszenie na BL lub AC. @edit te demko wyżej to nawet nie te demko za które dostałem bana, to było na INFERNO... http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1312162137-de_inferno-1387226220-1387227780.zip to jest prawidłowe DEMKO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dlaczego. Na Twoim demku nic nie widać(on nawet nie grał wtedy) czekam na poprawne demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1312162137-de_inferno-1387226220-1387227780.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Czysty. Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi