ReNe PSD 12 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam właśnie moja mamusia poszła do pracy a ja jutro idę do szkoły, więc postanowiłem, że pooglądam film.Doradzicie mi jakiś ciekawy, godny oglądania film ? Tylko nie pisać mi tu zbędnych postów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 HAHA. uprowadzona,przypadek39,szybcy wsciekli, po prostu walcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Polecam RANKED VI 0/30 Losse kurwa mać.Serial: Lost ZagubieniNie wiem co fajne xD moze wolni i łagodni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 lubie komedie, dramaty, thrilery, s-fiction, seriale też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 A horrory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 1.poznaj Moich spartan ;d 2.Kevin sam w domu ;d 3.Super Man? 4.Batman ;o 5.Gwiezdne wojny 6.M jak Miłość hahah xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dać ci fajne komedie ? prosz: Sam je oglądałem i powiem że są zajebiste Jeśli lubisz parodie to polecam Straszny Film (cała seria) - Dom Bardzo Nawiedzony (komedia, parodia wszystkich części Paranormal Activity) - Kosmiczne Jaja - (parodia Star Wars) - Gwiezdne jaja - (następna parodia Star Wars) - Kac Vegas (to jest zwyczajna komedia, ale naprawdę polecam wszystkie części) Filmy Si-fi: Transformers 1/2/3 Iron Man 1/2/3 Avengers Pacific Rim Prometeusz (coś w podobie Obcy) Niepamięć Elizjum Człowiek ze Stali (czyli super-man, ale porównując tą część z tymi starszymi to jest o 100 razy lepsza) Wolverine (czyli X-men najnowszy) Faceci w Czerni R.I.P.D Agenci z Zaświatów To są filmy które obejrzałem i naprawdę polecam wszystkim! @UP Z tym Kevinem to przesadziłeś A jeśli chodzi o M jak miłość - Może polecisz mu wszystkie odcinki Mody na sukces? jest ich około 15 tyś. więc wiesz, całe życie ci zajmie żeby to wszystko obejrzeć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Brak aktywności w temacie. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi