SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wiek:15 Kontakt(GG/e-mail/steam):GG-jest w profilu, steam-desickKiedy zaczynałeś grę w cs:ok. 2 lata temu ale miałem przerwy.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Duże, już miałem ub team na innej serwerowni i wiem o co chodzi.Ile masz wolnego czasu?:Dużo,a zwłaszcza są teraz święta więc moge siedzieć całymi dniami.Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Chcem pomóć bo sam danielek/krypton/-_- nie ogarnią wszystkiego.Chcem w tym im pomócUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Jeśli mam być szczery to było ich dużo ale wymienie pare:370 hook,wh-opengl.32,leys,fighter,tokio drift.Wymagania- 50 postów +- 50 godzin na forum +- Minimum 15 lat +- Minimum 2 miesiące na forum + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Na tak ogarnięty jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wszędzie się pchasz nadrób aktywność na forum NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ty za dużo to byś nie chciał na tej sieci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Przystopuj trochę. Wszędzie składasz podania. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wiesz co shenzi!"Na nie. Powód ? Mało Cię widze na forum ."Po za tym nie stosujesz się do regulaminów tzn. wzorów i chyba nie umiesz czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja też na razie jestem na nie. Co za dużo to nie zdrowo Jak na razie z Kryptim dajemy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie jestem na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi