SorryMemory 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Siema na imie mam Krzysiek dawno nie grałem w cs-a no i postanowiłem poszukać jakiegoś fajnego serva i znalazłem Waszego BF2.. tak wiec zagoszczę na nim o nicku SorryMemory.. moge dodac,ze byłem baaardzo dlugi czas adminem na kazdym servie z wyjatkiem zm jak i moderatorem na forum.. nastepnie głownym modkiem lub globalem jak kto woli:P tak wiec gra nie jest mi obca i mam nadzieję,że trochę u Was zagoszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Siemaneczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 y0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi