JacuU 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nick : JacUu`Link do SSów : -Wycinek z konsoli(bez IP)* :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 5[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : JacUu`[AMXBans] Powod : ' Czitujesz '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 212.59.228.137 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sSerwer : COD MOD 45001 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15858 Witam. Z góry przepraszam bardzo za to że daje taką prośbę ale jestem bardzo oburzony... Pare dni temu dostałem na Codzie bana za "Cheaty". Zbanował mnie gracz Ciaolin. Gram 8 lat w csa, więc wiem co to dobra gra. Grałem na tym serwerze od ponad 2 miesięcy. Nagle dostałem bana ,że niby Cheatuje. Ja na cheatach nie gram , bo dla mnie to nie jest wtedy gra.Z tego co pamiętam była mapa Office Rats i miałem statystyki około 20-2 . Nie wiem czy dobrze napisałem czy w tym temacie czy w innym, ale mam prośbę, Proszę o Unbana! Przepraszam ,że dodaje to tak późno , ale miałem problemy z tym forum ,gdyż nie nacisnąłem odpowiedniego linka do aktywacji konta.. Proszę o UB Pozdrawiam JacUu` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Poczekajmy na Ciaolin niech się wypowie/poda demko jeśli nie ma dowodów lub świadków zostaniesz odbanowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ciaolin stracił już admina... Masz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi