BlazE 565 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Imię: MaciejWiek: 23Staż na forum: Prawie rok (ponad 106 dni online)Doświadczenie w moderowaniu: Byłem już tutaj moderatorem.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Bardzo dużo, praktycznie cały czas jestem online.Dlaczego właśnie Ty: Zrezygnowałem wcześniej z moderatora bo nie miałem już motywacji do pełnienia tej funkcji, ale widze, że jest lekki bajzel i rekrutacja znów ON więc chcę spróbować i pomóc w ogarnięciu bo mi się nudzi. Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) spełnione2. Musisz mieć +16Lat (Obowiązkowo) spełnione3. Minimalna Ilość postów: 150.(Obowiązkowo) spełnione4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 50h. (Obowiązkowo) spełnione5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) spełnione6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) spełnione7. Staż na forum: powyżej 2-3 miesiący (Obowiązkowo) spełnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jestem na Tak -jesteś zawsze -ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BooM- 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ogarnięty , pomocny ... siedzi na forum praktycznie cale dnie. Nadaje się . Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jaki bajzel, tak naprawdę madzia nie ma co robić. Ja nie, bo zaraz znowu stracisz motywacje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jestem na tak. On ma aż za dużo czasu wolnego i mu się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jasne że na tak, ktoś mi do pomocy się przyda Miałeś już moda, więcej powodów chyba nie muszę podawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak ogarniał i nadal będzie ogarniał tak uważam ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na Tak Spełniasz wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Oczywiście że TAK Wymagania spełnia Ostatnio sprawował się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Rudy, widzę że znowu startujesz na to stanowisko. Nie ma lepszego kandydata od niego, jedynie krypton i madzia mu dorównują i zdecydowanie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ja jestem jak najbardziej na TAK. Miałeś moda za "moich" czasów i nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi