WADOWICKIHEDOPIZGATOR 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 1. Serwer: ZombieExpMod 4.3 2. Nick: WADOWICKIHEDOPIZGATOR3. Imię: Sebastian4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): TAK8. Czas spędzony na forum: stosunkowo krótki w porównaniu do czasu spedzonego na serwie9. Opisać siebie: Pochodze z Wadowic, koncze edukacje w technikum, w CSa gram juz dosc sporo okolo 8 lat, co przekłada sie na znajomosc i obycie sie z konsola AMXX, adminowalem na wielu serwerach m.in cs-soplica, cs-dagle, staram sie w admowaniu byc rozwaznym.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Wydaje mi sie ze jeden admin wiecej wypelni przerwy w ktorych od adminow na serwerze jest pusto, na serwerze jestem czesto. Czasami niektorzy potrafia nieprzestrzegajac zasad podniesc cisnienie, a przeciez mozna temu latwo zaradzić 11. Linki do reklam: http://cs-soplica.com/topic/144260-siec-cs-classicpl/ http://cs-wojna.pl/Temat-Siec-serwerow-Cs-Classic-pl http://cs-korea.pl/viewtopic.php?t=6872 http://pochylnia.pl/topic/78768-sie%C4%87-cs-classicpl/ http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=164179#164179 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jeśli jest to SH, AIM bez ss'ów ban, w razie jakichkolwiek watpliwosci SSy -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie / MUTE / Kick / Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie / Kick / Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Może zamknąć już rekrutacje na adminów ZP ? Jest ich 4 i tyle raczej wystarczy. Za niedługo zamiast graczy będą sami admini. A i jeśli chodzi o pkt. 12: Ktoś używa dopalaczy nie zrobisz mu ss'ów bo pierw trzeba mieć do tego dostęp (nikt nie ma do tego dostępu). Gdy ktoś nadużywa micro - Nie dasz nikomu mute bo nie ma na to pluginu (gag) Jeśli chodzi o podanie to jestem na Nie, wystarczy już adminów na serwerze Edytowane 22 Grudnia 2013 przez -_- NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Może zamknąć już rekrutacje na adminów ZP ? Jest ich 4 i tyle raczej wystarczy. Za niedługo zamiast graczy będą sami admini. A i jeśli chodzi o pkt. 12: Ktoś używa dopalaczy nie zrobisz mu ss'ów bo pierw trzeba mieć do tego dostęp (nikt nie ma do tego dostępu). Gdy ktoś nadużywa micro - Nie dasz nikomu mute bo nie ma na to pluginu (gag) Jeśli chodzi o podanie to jestem na Nie, wystarczy już adminów na serwerze To chyba ja zdecyduje ile będzie adminów. Jeżeli dla ciebie 4 adminów to dużo no to ja nie wiem gdzie ty grałeś. Na 20 slotowym serwerze powinno być minimum 6 adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porzeczka 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A ja jestem na tak. Ogarnięty, nie ma z nim żadnych problemów. Kolejny admin się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgadzam się z opiekunem serwera . Adminów jest stanowczo za mało .Zombi wykorzystuje to i nie wykonuje swoich celów .Porządny Admin by raz ich ogarnął . Co do tego podania : -Wiek + -Amx + -Mikrofon + -Składka + -Steam+ -Długo przesiadujesz na serwrze 3-5h dziennie zdarza ci się . -Nie widziałem , że byś kogoś obrażał . Jak dla mnię jesteś idealnym kandydatem na admina . Lecz czy ogarniasz tego się do wiemy jak go dostaniesz . DUŻE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jestem na NIEPowod :ostatnio wszedlem na chwile do kampy i pisze mi "Spierdalaj z tad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A Tak -Steam -Wiek -Ogarnia OneTheSkill jak tak robi daj ssa a nie oczerniasz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jestem na Tak (spełniasz wymagania i się przydasz). A co do wypowiedzi OneTheSkill to się z nim nie zgadzam każdemu się może tak powiedzieć, a więc nie wiem po czemu jesteś od razu na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jestem na tak, admini rzadko są na serwie no może Porzeczka ewentualnie Pampeluna. Każdy admin to lepsza gra. BTW. Wadowicki czemu na serwie grasz na non steamie ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Coś mi tu nie gra. Albo ten MrKamcio Pancio ukradł reklamy albo tu coś jest nie tak z pierwszą reklamą. Ogółem jestem na tak. Doświadczenie jest więc można go przetestować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Za okresem próbnym. Tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 MagiK masz racje mają takie same reklamy tej samej osoby. Nie zauważyłem tego wcześniej, brawo za spostrzegawczość . Ale i tak jestem na TAK xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Na tak -powody zostało wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Na tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Można spróbować. Okres próbny, pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi