SeT [1g] 0 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Nick :SeT [1g] Paula <3 Link do SSów :http://www1.zippyshare.com/v/139122/file.html Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin vPerfect. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SeT [1g] Paula <3 [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25184097 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.254.255.23 ' [AMXBans] ======================================== Tak jeszcze od siebie cos dodam Ssy sa w formacie .zip poniewaz nie posiadam winrara jezeli to przeszkadza w rozpatrzeniu ss'ow prosze o napisanie mi tego w tym temacie a Admin vPerfect. nie zasluguje na admina kolega gral w ct siedzial na bs a on zaczol go slapowac za nie wykonywanie celow mapy jak on robil to co nalezy paki jeszcze nie bylo. Dziekuje za uwage . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego tematu Ps - Nie uzywam znakow polskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vPerfect 0 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Widzę że kolejny ) Slapowałem Terroryst za kampienie na gali miał pake Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeT [1g] 0 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Nie slapowales tt tylko ct . Wiesz gram w ta gre ponad 7 lat z tego 5 na steam .raczej wiem jak wyglada model ct a jak tt . Nie mam zamiaru z toba pisac bo nie dorosles do bycia adminem . Jezeli chcesz sie sprawdzic zapraszam na esl lige zagramy z wire i bedzie wszystko jasne . ale mojego doswiadczenia ty nie masz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vPerfect 0 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 TT slapowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeT [1g] 0 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Nie rozmawiam juz z toba czekam na ub . A zauwazylem iz zostaly mi zrobione 3 ss nie 5 .wrzucilem 2 z innego serwera..przepraszam moj blad, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts