grEENN 2 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 jak to jest mozliwe ze takie gowniarze dostaja adma a ci co chce nie moga dostac i to jest sprawiedliwosc.nieogarniam takcih ludzi,np moje podanie spelnialem wszystkie wymagania staralem sie i kazdy kto czytal to na nie dawal bo za duzo na spect siedzie albo no life jestem normalnie takcih ludzi bym chyba pozabijal,niech mi powie ze jeszcze racji niemam,same gimbusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Człowieku ty masz jakiś problem? odrzucili to odrzucili sam bym ci dał nie za tą ortografie gówniarzu tak się zwracasz ogarnij sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 heh gimbaza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jeszcze nikt admina nie dostał (wiem o czym piszesz). Właśnie takim zachowaniem udowadniasz,że nie powinieneś dostać admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Danielek racja. Taka ortografia to świadczy o twojej kulturze , wychowaniu i nauce . Widać że nie tylko umiesz pisać ale także myśleć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dziwisz się że odrzucili?? Piszę ci że nie ma siedzenia na spekcie, a ty odpowiadasz "bo co?" . Zareklamowałeś podanie na SB. Sam się zachowujesz jak jakiś gówniarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zamykam ten smieszny post. + wynagradzam autora za kulturę Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi